Навчально-методичне забезпечення обладнання переробних і харчових виробництв (ХВ)
Напрям підготовки 6.050503 – Машинобудування,
Обладнання переробних і харчових виробництв
А – Навчально-методичний комплекс дисципліни (НМКД)
Б – Робоча програма дисципліни
В – Методичні вказівки до практичних занять
Г – Методичні вказівки до лабораторних занять
Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування
Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів
Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)
З – Методичні вказівки до семінарських занять
Умовні позначення: «+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом; «–» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом.
№ | Назва дисциплін за навчальним планом | А | Б | В | Г | Д | Е | Ж | З |
Види методичного забезпечення |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Підготовка бакалавра |
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ |
1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни |
1.1.1 | Історія України | | + | – | – | – | + | + | + |
1.1.2 | Українська мова (за професійним спрямуванням) | | + | + | – | – | + | + | – |
1.1.3 | Історія української культури | | + | – | – | – | + | + | + |
1.1.4 | Філософія | | + | – | – | – | + | + | + |
1.1.5 | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | | + | + | – | – | + | + | – |
1.1.6 | Фізична культура (позакредитна дисципліна) | | + | – | – | – | – | – | – |
1.1.7 | Політологія | | + | – | – | – | + | + | + |
1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки |
1.2.1 | Фізика | | + | + | + | – | + | + | – |
1.2.2 | Математика | | + | + | – | – | + | + | – |
1.2.3 | Хімія | | + | + | + | – | + | + | – |
1.2.4 | Інформатика | | + | – | + | – | + | + | – |
1.2.5 | Прикладна механіка |
| 1.2.5.1 Теоретична механіка | | + | + | + | – | + | + | – |
| 1.2.5.2 Опір матеріалів | | + | + | + | – | + | + | – |
| 1.2.5.3 Теорія механізмів і машин | | + | + | + | + | + | + | – |
1.2.6 | Екологія | | + | + | – | – | + | + | – |
1.2.7 | Теоретичні основи теплотехніки | | + | – | + | – | + | + | – |
1.2.8 | Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка | | + | + | + | – | + | + | – |
1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки |
1.3.1 | Основи конструювання |
| 1.3.1.1 Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка | | + | + | – | – | + | + | – |
| 1.3.1.2 Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання | | + | – | + | – | + | + | – |
| 1.3.1.3 Деталі машин | | + | + | + | + | + | + | – |
1.3.2 | Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство | | + | | + | – | + | + | – |
1.3.3 | Гідравліка, гідро- та пневмоприводи | | + | – | + | – | + | + | – |
1.3.4 | Технологічні основи машинобудування | | + | + | + | – | + | + | – |
1.3.5 | Експлуатація та обслуговування машин | | + | + | – | – | + | + | – |
1.3.6 | Економіка підприємства | | + | + | – | + | + | + | – |
1.3.7 | Основи охорони праці | | + | – | + | – | + | + | – |
1.3.8 | Безпека життєдіяльності | | + | + | + | – | + | + | – |
1.3.9 | Переддипломна практика | | + | – | – | – | – | – | – |
1.3.10 | Підготовка кваліфікаційної бакалаврської роботи та державна атестація (ДА) | | + | – | – | – | – | – | – |
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ |
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу |
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни |
2.1.1.1 | Етика ділового спілкування | | + | – | – | – | + | + | + |
2.1.1.2 | Економічна теорія | | + | – | – | – | + | + | + |
2.1.1.3 | Правознавство | | + | – | – | – | + | + | + |
2.1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки |
2.1.2.1 | Теорія технічних систем | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.2.2 | Історія інженерної діяльності | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.2.3 | Фізична хімія | | + | – | + | – | + | + | – |
2.1.2.4 | Основи наукових досліджень та організація експерименту | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки |
2.1.3.1 | Процеси та апарати харчових виробництв | | + | + | – | + | + | + | – |
2.1.3.2 | Технологічне обладнання харчових виробництв | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.3.3 | Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.3.4 | Монтаж, діагностика та ремонт обладнання | | + | – | + | – | + | + | – |
2.1.3.5 | Основи промислового будівництва та санітарної техніки | | + | + | – | – | + | + | – |
2.1.3.6 | Розрахунок та конструювання машин і апаратів харчових виробництв | | + | + | – | + | + | + | – |
2.2. Дисципліни вільного вибору студента |
2.2.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни |
2.2.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки |
2.2.2.1 | Органічна хімія | | + | + | + | – | + | + | – |
2.2.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки |
2.2.3.1 | Комплексний антикорозійний захист обладнання | | + | + | + | + | + | + | – |
2.2.3.2 | Холодильне технологічне обладнання | | + | + | – | – | + | + | – |
2.2.3.3 | Холодильні машини та установки | | + | + | + | – | + | + | – |
2.2.3.4 | Фізико-хімія неметалевих матеріалів | | + | | + | – | + | + | – |
2.2.3.5 | Теорія корозії металів | | + | – | + | – | + | + | – |
2.2.3.6 | Техніка зберігання та фізико-хімічні методи обробки харчової сировини | | + | – | + | – | + | + | – |
2.2.3.7 | Гідро- та пневмотранспорт у галузі | | + | – | + | – | + | + | – |
2.2.3.8 | Основи комп’ютерного проектування | | + | – | + | – | + | + | – |