Обрати сторінку

Навчально-методичне забезпечення 8.05170102 Технології жирів і жирозамінників

Обовязковий перелік навчально-методичного забезпечення дисциплін з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та зі спеціальності 8.05170102 «Технології жирів і жирозамінників»

 

А – Навчально-методичний комплекс дисціпліни (НМКД)

Б – Робоча програма дисціпліни

В – Методичні вказівки до практичних занять

Г – Інструкції до лабораторних занять

Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування

Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів

Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)

З – Методичні вказівки до семінарських занять

Умовні позначення:

«+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом;

«-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом

№ за навч.

план.

Назва дисциплін за навчальним

планом

АБВГДЕЖЗ
Види методичного забезпечення
12345678910
Підготовка магістра
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
1.1. Цикл професійно-орієнтованої, гуманітарної і соціально-економічної підготовки
1.1.1Менеджмент у виробництві++++
1.1.2Фізичне виховання (поза кредитами)+
1.1.3Іноземна мова++++
1.2. Цикл природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
1.2.1Охорона праці в галузі++++
1.2.2Цивільний захист+++++
1.2.3Автоматичні системи управління технологічними процесами у харчових виробництвах++++
1.2.4Проектування підприємств з добування і переробки рослинних жирів+++
1.2.5Наукові дослідження за темою магістерської роботи++++
1.2.6Науково-дослідна практика+++
1.2.7Асистентська практика+
1.2.8Магістерська атестаційна робота+
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
2.1. Дисципліни за вибором ВНЗ
2.1.1. Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної і соціально-економічної підготовки
2.1.1.1Психологія та методика викладання у Вищій школі++++
2.1.1.2Інтелектуальна власність++++
2.1.2. Цикл природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
2.1.2.1Методологія та організація наукових досліджень за темою магістерської роботи++++
2.1.2.2Інноваційні технології жирів++++
2.2. Дисципліни вільного вибору студента
2.2.1. Дисципліни природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
2.2.1.1Технологія натуральних ефірних олій і синтетичних запашних сполук++++
2.2.1.2Технологія харчових поверхнево-активних речовин++++
2.2.1.3Технологія жирів функціонального призначення++++