Напряму підготовки 6.050503 – Машинобудування
«Обладнання переробних і харчових виробництв»
№ | Назва дисциплін за навчальним планом | Інформаційне забезпечення |
1 | 2 | 3 |
Підготовка бакалавра | ||
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | ||
1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | ||
1.1.1 | Історія України | |
1.1.2 | Українська мова (за професійним спрямуванням) | |
1.1.3 | Історія української культури | |
1.1.4 | Філософія | |
1.1.5 | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | |
1.1.6 | Фізична культура (позакредитна дисципліна) | |
1.1.7 | Політологія | |
1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки | ||
1.2.1 | Фізика | |
1.2.2 | Математика | |
1.2.3 | Хімія | |
1.2.4 | Інформатика | |
1.2.5 | Прикладна механіка | |
1.2.5.1 Теоретична механіка | ||
1.2.5.2 Опір матеріалів | ||
1.2.5.3 Теорія механізмів і машин | ||
1.2.6 | Екологія | |
1.2.7 | Теоретичні основи теплотехніки | |
1.2.8 | Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка | |
1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
1.3.1 | Основи конструювання | |
1.3.1.1 Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка | ||
1.3.1.2 Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання | ||
1.3.1.3Деталі машин | ||
1.3.2 | Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство | |
1.3.3 | Гідравліка, гідро- та пневмоприводи | |
1.3.4 | Технологічні основи машинобудування | |
1.3.5 | Експлуатація та обслуговування машин | |
1.3.6 | Економіка підприємства | |
1.3.7 | Основи охорони праці | |
1.3.8 | Безпека життєдіяльності | |
1.3.9 | Переддипломна практика | |
1.3.10 | Підготовка кваліфікаційної бакалаврської роботи та державна атестація (ДА) | |
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | ||
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу | ||
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | ||
2.1.1.1 | Етика ділового спілкування | |
2.1.1.2 | Економічна теорія | |
2.1.1.3 | Правознавство | |
2.1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки | ||
2.1.2.1 | Теорія технічних систем | |
2.1.2.2 | Історія інженерної діяльності | |
2.1.2.3 | Фізична хімія | |
2.1.2.4 | Основи наукових досліджень та організація експерименту | |
2.1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
2.1.3.1 | Процеси та апарати харчових виробництв | |
2.1.3.2 | Технологічне обладнання харчових виробництв | |
2.1.3.3 | Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі | |
2.1.3.4 | Монтаж, діагностика та ремонт обладнання | |
2.1.3.5 | Основи промислового будівництва та санітарної техніки | |
2.1.3.6 | Розрахунок та конструювання машин і апаратів харчових виробництв | |
2.2. Дисципліни вільного вибору студента | ||
2.2.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | ||
2.2.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки | ||
2.2.2.1 | Органічна хімія | |
2.2.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
2.2.3.1 | Комплексний антикорозійний захист обладнання | |
2.2.3.2 | Холодильне технологічне обладнання | |
2.2.3.3 | Холодильні машини та установки | |
2.2.3.4 | Фізико-хімія неметалевих матеріалів | |
2.2.3.5 | Теорія корозії металів | |
2.2.3.6 | Техніка зберігання та фізико-хімічні методи обробки харчової сировини | |
2.2.3.7 | Гідро- та пневмотранспорт у галузі | |
2.2.3.8 | Основи комп’ютерного проектування |