Обрати сторінку

ТЕХНОЛОГІЇ ПРИРОДНИХ І СИНТЕТИЧНИХ ПОЛІМЕРІВ, ЖИРІВ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

За спеціальністю 181 Харчові технології студенти вивчають структуру харчової промисловості України, теоретичні основи харчової технології та біотехнології, а саме: характеристику сировини, асортимент готових харчових продуктів і технологічні процеси їх виготовлення.

Дисципліни професійного спрямування:

Бакалавр
Магістр

Студенти І курсу з викладачами кафедри під час екскурсії на ПАТ “Кондитерська фабрика “А.В.К.” (м.Дніпро) 

Студенти ІІ курсу з викладачами кафедри під час екскурсії на ПАТ «Ерлан» ​​​ТМ “Біола” (м. Дніпро) 

За спеціальністю 161 Хімічні технології та інженерія вивчають

Дисципліни професійного спрямування за освітньою програмою “Хімічні технології високомолекулярних сполук”:

Бакалавр
Магістр

Студенти 5 курсу з викладачами кафедри під час роботи І Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених та студентів YOUNG COATINGS “Перспективні лакофарбові матеріали та покриття: теорія і практика”

 

Дисципліни професійного спрямування за освітньою програмою “Хімічні технології переробки деревини та рослинної сировини”:

Бакалавр
Магістр

Студенти та аспіранти кафедри постійно беруть участь у Міжнародних та Всеукраїнських науково-технічних конференціях, олімпіадах, здобуваючи заслужені нагороди: