Приймальна комісія: тел: +38 (056) 746-27-21 , + 38 (096) 651 – 73 – 94 udhtu@udhtu.edu.ua
Обрати сторінку

ТЕХНОЛОГІЇ ПРИРОДНИХ І СИНТЕТИЧНИХ ПОЛІМЕРІВ, ЖИРІВ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

За напрямом підготовки Харчова технологія та інженерія (ТЖ) студенти вивчають структуру харчової промисловості України, теоретичні основи харчової технології та біотехнології, а саме характеристику сировини, асортимент готових харчових продуктів і технологічні процеси їх виготовлення.

Дисципліни професійного спрямування ТЖ:

Бакалавр
Магістр

Студенти І курсу з викладачами кафедри під час екскурсії на ПАТ “Кондитерська фабрика “А.В.К.” (м.Дніпропетровськ) 

Студенти ІІ курсу з викладачами кафедри під час екскурсії на ПАТ «Ерлан» ​​​ТМ “Біола” (м. Дніпропетровськ) 

За напрямом підготовки Хімічні технології високомолекулярних сполук (П) вивчають

Дисципліни професійного спрямування П:

Бакалавр
Магістр

Студенти 5 курсу з викладачами кафедри під час роботи І Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених та студентів YOUNG COATINGS “Перспективні лакофарбові матеріали та покриття: теорія і практика”

За напрямом підготовки Хімічні технології переробки деревини та рослинної сировини (ДП) вивчають

Дисципліни професійного спрямування ДП:

Бакалавр
Магістр

Студенти та аспіранти кафедри постійно приймають участь в Міжнародних та Все-українських науково-технічних конференціях, олімпіадах, виграючи заслужені нагороди: