Обрати сторінку

Екскурсія студентів спеціальності 181 Харчові технології на ПрАТ «МХП»

Студенти другого курсу спеціальності 181 Харчові технології, які на даний час вивчають дисципліну «Загальні технології харчової промисловості», на запрошення фахівців ПрАТ «МХП» 07 грудня 2023 року відвідали цех з виробництва м’яса курчат-бройлерів.

Метою екскурсії було ознайомлення здобувачів вищої освіти з сучасними технологіями та закріплення теоретичних знань.

Майстер цеху – Бурда Тетяна Валентинівна разом із студентами відвідали виробничі дільниці, де мали змогу безпосередньо спостерігати за виконанням технологічних процесів.

На всі питання, які виникли радо відповідали начальник цеху забою та переробки курчат бройлерів – Виборний Богдан Вадимович та фахівець служби управління персоналом – Ткачова Тетяна Анатоліївна.

Студенти отримали загальне уявлення про сучасне виробництво, познайомились з структурою підприємства, з умовами та специфікою роботи на них.