Інформаційне забезпечення 6.051701 Харчові технології та інженеріяНапрям підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 – Харчові технології) № за навч.план.Назва дисциплін за навчальнимпланомІнформаційне забезпечення123ПІДГОТОВКА БАКАЛАВРА1. НОРМАТИВНА ЧАСТИНА1.1 Цикл гуманітарної та соціально-економічні підготовки1.1.1Історія України1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)1.1.3Історія української культури1.1.4Філософія1.1.5Іноземна мова (за професійним спрямуванням)1.1.6Політологія1.1.7Фізична культура (поза кредитами)1.2 Цикл природничо-наукової (фундаментальної) підготовки1.2.1Вища математика1.2.2Фізика1.2.3Загальна та неорганічна хімія1.2.4Органічна хімія1.2.5Аналітична хімія1.2.6Фізична та колоїдна хімія1.2.7Біохімія+1.2.8Інформатика та інформаційні технології1.2.9.Технічна мікробіологія1.3 Цикл професійної та практичної підготовки1.3.1Інженерна і комп’ютерна графіка1.3.2Теплотехніка1.3.3Електротехніка і основи електроніки1.3.4Загальні технології харчових виробництв1.3.5Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю+1.3.6Процеси та апарати харчових виробництв1.3.7Автоматизація виробничих процесів1.3.8Науково-дослідна робота студентів1.3.9Технологія оздоровчих харчових продуктів1.3.10Харчова хімія1.3.11Безпека життєдіяльності1.3.12Основи охорони праці1.3.13Технології полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості1.3.14Дипломне проектування+1.3.15Технологічна практика+1.3.16Переддипломна практика+2. ВИБІРКОВІ ЧАСТИНАДисципліни за вибором ВНЗ2.1. Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки2.1.1Екологія2.2 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки2.2.1Основи фізіології та гігієни харчування2.2.2Матеріалознавство2.3. Цикл професійної та практичної підготовки2.3.1Прикладна механіка2.3.2Технологія переробки рослинних жирів2.3.3Технологія добування рослинних жирів2.3.4Технологічне обладнання галузі2.3.5Основи промислового виробництваДисципліни за вибором студентів2.4 Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки2.4.1Правознавство2.4.2Економічна теорія2.5 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки2.5.1Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі+2.5.2Застосування ЕОМ в технології2.2.3 Цикл професійної та практичної підготовки2.6.1Хімія ліпідів та їх похідних2.6.2Теоретичні основи технології харчових виробництв2.6.3Технологічні розрахунки, облік і звітність галузі2.6.4Контроль якості та безпеки продукції галузі2.6.5Технологія мила та миючих засобів2.6.6Технологія виробництва тваринних жирів2.6.7Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі2.6.8Економіка підприємства галузі+