Обрати сторінку

Інформаційне забезпечення 6.051701 Харчові технології та інженерія

Напрям підготовки  6.051701 «Харчові технології та інженерія»  

(спеціальність 181 – Харчові технології)

 

 

№ за навч.

план.

Назва дисциплін за навчальним

планом

Інформаційне забезпечення
123
ПІДГОТОВКА БАКАЛАВРА
1. НОРМАТИВНА ЧАСТИНА
1.1 Цикл гуманітарної та соціально-економічні підготовки
1.1.1Історія України
1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)
1.1.3Історія української культури
1.1.4Філософія
1.1.5Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
1.1.6Політологія
1.1.7Фізична культура (поза кредитами)
1.2 Цикл природничо-наукової (фундаментальної) підготовки
1.2.1Вища математика
1.2.2Фізика
1.2.3Загальна та неорганічна хімія
1.2.4Органічна хімія
1.2.5Аналітична хімія
1.2.6Фізична та колоїдна хімія
1.2.7Біохімія+
1.2.8Інформатика та інформаційні технології
1.2.9.Технічна мікробіологія
1.3 Цикл професійної та практичної підготовки
1.3.1Інженерна і комп’ютерна графіка
1.3.2Теплотехніка
1.3.3Електротехніка і основи електроніки
1.3.4Загальні технології харчових виробництв
1.3.5Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю+
1.3.6Процеси та апарати харчових виробництв
1.3.7Автоматизація виробничих процесів
1.3.8Науково-дослідна робота студентів
1.3.9Технологія оздоровчих харчових продуктів
1.3.10Харчова хімія
1.3.11Безпека життєдіяльності
1.3.12Основи охорони праці
1.3.13Технології полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
1.3.14Дипломне проектування+
1.3.15Технологічна практика+
1.3.16Переддипломна практика+
2. ВИБІРКОВІ ЧАСТИНА
Дисципліни за вибором ВНЗ
2.1. Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки
2.1.1Екологія
2.2 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки
2.2.1Основи фізіології та гігієни харчування
2.2.2Матеріалознавство
2.3. Цикл професійної та практичної підготовки
2.3.1Прикладна механіка
2.3.2Технологія переробки рослинних жирів
2.3.3Технологія добування рослинних жирів
2.3.4Технологічне обладнання галузі
2.3.5Основи промислового виробництва
Дисципліни за вибором студентів
2.4 Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки
2.4.1Правознавство
2.4.2Економічна теорія
2.5 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки
2.5.1Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі+
2.5.2Застосування ЕОМ в технології
2.2.3 Цикл професійної та практичної підготовки
2.6.1Хімія ліпідів та їх похідних
2.6.2Теоретичні основи технології харчових виробництв
2.6.3Технологічні розрахунки, облік і звітність галузі
2.6.4Контроль якості та безпеки продукції галузі
2.6.5Технологія мила та миючих засобів
2.6.6Технологія виробництва тваринних жирів
2.6.7Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі
2.6.8Економіка підприємства галузі+