Обрати сторінку

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry: scientific research of young people”

Магістри кафедри біотехнології та БЖД Донська Дарія, Мінаєва Марія – науковий керівник завідувач кафедри  БТ та БЖД Мітіна Н.Б. брали участь у Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених “Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry: scientific research of young people” (26 жовтня 2023 року).

У конференції узяли участь відомі науковці та дослідники-початківці з університетів та установ України та зарубіжжя, зокрема University of Nottingham School of Biosciences, (м. Нотингем, Великобританія), Mukhtar Auezov South Kazakhstan University (м. Шимкент, Казахстан), University of Economics (м. Варна, Болгарія), Lankaran State University (м. Ленкорань, Азербайджан), Wyzsza Szkola Zdorowia Urody i Edukacji w Poxnanie  (м. Познань, Польща), ТОВ “Тайфун-2000” (м. Харків, Україна).
Учасники конференції обговорили ключові, найактуальніші аспекти інноваційних технології харчових виробництв та ресторанної індустрії, формування стратегічних і оперативних рішень питань харчової безпеки та методів визначення фальсифікації харчових продуктів, використання вітчизняного потенціалу України у забезпеченні повноцінним харчуванням населення.