Семінар «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації»
14 березня 2024 року викладачі кафедри технологій природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції брали участь у семінарі «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», який провели Науково-методичний центр ВФПО спільно з ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету».
На семінарі розглядалися питання розвитку професійних навичок та освітніх стратегій підготовки фахівців у закладах освіти для харчової промисловості, впровадження принципів системи НАССР на підприємствах харчової галузі України, безпека та якість виробництва харчової продукції в умовах європейської інтеграції.