Обрати сторінку

Від університету до сучасного виробництва та працевлаштування

У лютому 2020 року колектив викладачів, співробітників та студентів ДВНЗ УДХТУ на чолі з ректором Сухим К. М. та проректором з науково-педагогічної роботи Рижовою О. П. відвідали підприємство «Інтеркерама» у м. Дніпро. Г

остей щиро привітав генеральний директор Наумов Михайло Геннадійович. Він розповів про сьогодення заводу та майбутні перспективи. Як вважає Михайло Геннадійович, будь-яку справу необхідно робити з любов’ю, також потрібно постійно розвиватися. Наука і виробництво пов’язані між собою, адже на підприємстві «Інтеркерама» працює понад сто випускників нашого університету. Таких фахівців готують на кафедрі хімічних технологій, кераміки, скла та будівельних матеріалів. Завідувач кафедри, професор Голеус В. І. має великий професійний досвід та завжди спрямовує студентів на майбутнє працевлаштування.

Чудову екскурсію підприємством провела начальник лабораторії з контролю виробництва Полянська О. С., теж випускниця ДВНЗ УДХТУ. Про особливості виробництва керамічної плитки розповіла головний технолог Мокроусова Т. О.

Відвідання такого сучасного підприємства дуже сподобалося нашим студентам, серед яких були і магістри, і студенти-дизайнери 4-го курсу, і навіть першокурсники. Такі зустрічі надають чудову можливість здобувачам вищої освіти побачити їхні майбутні перспективи.

Нагорна Тетяна Іванівна

кандидат технічних наук, доцент,
вчений секретар кафедри хімічних технологій кераміки,
скла та будівельних матеріалів
 
Науменко Світлана Юріївна
Організатор виробничої практики,
кандидат технічних наук,
доцент кафедри хімічних технологій кераміки,
скла та будівельних матеріалів