Приймальна комісія: тел: +38 (056) 746-27-21 , + 38 (096) 651 – 73 – 94 udhtu@udhtu.edu.ua
Обрати сторінку

У рамках двосторонньої програми «Освітньо-практичний трансфер» 25 травня 2017 року на економічному факультеті  ДВНЗ УДХТУ відбулася ще одна лекція для студентів економічних спеціальностей на тему «Бюджетування як управлінська технологія: практичний аспект та професійна компетенція економіста», яку провела випускниця ДВНЗ УДХТУ, фінансовий директор мережі ресторанів Confetti Чистякова Людмила

Протягом лекції запрошеним спікером-практиком розглядалися особливості здійснення процесу бюджетування у ресторанному бізнесі, склад, структура та специфіка формування бюджетів (від бюджету продажів до звіту про фінансові результати діяльності ресторану та мережі загалом), підходи до здійснення управління мережею ресторанів, інформаційне забезпечення, яке використовується керівництвом мережі для прийняття управлінських рішень щодо напрямків подальшого розвитку, тощо.

Наприкінці лекції студенти жваво ставили запитання Людмилі В’ячеславовні стосовно особливостей, практичних аспектів та нюансів здійснення процесу бюджетування у ресторанах мережі. Крім цього, студенти цікавилися особливостями обгрунтування маркетингової політики ресторанів, існуючими вимогами, які висувають до можливих кандидатів на роботу на різноманітні економічні посади у мережі, специфікою формування вартості меню та системи знижок для постійних відвідувачів, системою підготовки та тренінгів для персоналу ресторанів.