Обрати сторінку

Участь студентів-фармацевтів УДХТУ у науковій конференції

28 листопада на базі Кам’янського медичного коледжу відбулася міжвузівська науково-практична студентська конференція «Діалог молодих дослідників» з міжнародною участю за темою «Сучасний кардіометаболічний профіль в Україні. Кардіохірургія: від теорії до практики».

У якості привітання учнями було підготовлено цікаву відео-екскурсію про їхнє життя та навчання у стінах коледжу. Під час конференції учасники ознайомилися з проблемами та перспективами кардіохірургії в Україні. Окрему увагу було приділено діяльності видатного кардіохірурга Миколи Михайловича Амосова. Ще однією болючою темою, розглянутою на засіданні, стала проблема вроджених вад розвитку серця у дітей.

ДВНЗ УДХТУ з усними доповідями представляли студенти кафедри Ф та ТОР: Токарєва Софія Володимирівна (гр. 6-Ф-9), Ломинога Єлизавета Романівна, Дем′яненко Дмитро Сергійович (гр. 5-Ф-13), Кириченко Еммануїл Вікторович (гр. 3-О-25) та аспірант Загорулько Сергій Павлович.

Сертифікати і сувеніри на згадку учасникам конференції вручала заступник директора з навчальної роботи Валентина Леонідівна Сотник. Після завершення конференції було проведено екскурсію до музею Кам’янського медичного коледжу, який є візитною карткою цього закладу.

Учасники конференції щиро вдячні за теплий прийом оргкомітету конференції, зокрема, Шитиковій Тетяні Володимирівні і Якубович Наталії Олександрівні.