Обрати сторінку

Навчально-методичне забезпечення хімічні технології альтернативних енергоресурсів (ХТАЕ)

Напрям підготовки 6.051301 – Хімічна технологія

спеціальність 7, 8.05130113 – «Хімічні технології альтернативних енергоресурсів»

 

А – Навчально-методичний комплекс дисціпліни (НМКД)

Б – Робоча програма дисціпліни

В – Методичні вказівки до практичних занять

Г – Методичні вказівки до лабораторних занять

Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування

Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів

Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)

З – Методичні вказівки до семінарських занять

Умовні позначення:

«+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом;

«-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом.

 

 

Назва дисциплін за навчальним

планом

АБВГДЕЖЗ
Види методичного забезпеченн
12345678910
Підготовка бакалавра
1 Нормативні навчальні дисципліни
1.1 Дисипліни гуманітарної та соціально-економічної підготовки
1.1.1Історія України++++
1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)++++
1.1.3Філософія++++
1.1.4Політологія++++
1.1.5Історія української культури++++
1.1.6Іноземна мова++++
1.1.7Фізична культура++
1.2. Дисципліни природничо-наукової підготовки
1.2.1Вища математика++++
1.2.2Обчислювальна математика та програмування++++
1.2.3Фізика+++++
1.2.4Загальна та неорганічна хімія+++++
1.2.5Органічна хімія+++++
1.2.6Екологія++++
1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки
1.3.1Інженерна графіка++++
1.3.2Процеси та апарати хімічних виробництв++++++
1.3.3.Загальна хімічна технологія++++
1.3.4Математичне моделювання та оптимізація об’єктів хімічної технології+++++
1.3.5Контроль та керування хіміко-технологічними процесами+++++
1.3.6Економіка, організація та управління хімічних підприємств+++++
1.3.7Аналітична хімія++++
1.3.8Інструментальні методи хімічного аналізу++++
1.3.9Фізична хімія+++++
1.3.10Поверхневі явища та дисперсні стстеми (Колоїдна хімія)++++
1.3.11Основи проектування хімічних виробництв+++++
1.3.12Безпека життєдіяльності+++++
1.3.13Основи охорони праці++++
1.3.14Виробнича практика+
1.3.15Підготовка кваліфікаційної бакалаврської роботи та державна атестація (ДА)+
2. Вибіркова частина
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу
2.1.1 Дисципліни гуманітарної та соціально-економічної підготовки
2.1.1.1Економічна теорія++++
2.1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
2.1.3 Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.1.3.1Матеріалознавство++++
2.1.3.2Прикладна механіка++++++
2.1.3.3Електротехніка та основи електроніки++++
2.1.3.4Енерготехнологія хіміко-технологічних процесів++++
2.2 Цикл дисциплін за переліком програми та орендовані на спеціальність (дисципліни вільного вибору студентів)
2.2.1 Ггуманітарні та соціально-економічні дисципліни
2.2.1.1Правознавство++++
2.2.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
2.2.3 Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.2.3.1Фізика та хімія альтернативних енергоресурсів+++++
2.2.3.2Технологія переробки традиційної вуглеводневої сировини++++++
2.2.3.3Технологія одержання альтернативних палив з ненафтової сировини+++++
2.2.3.4Технологія одержання альтернативних палив з ТГК++++
2.2.3.5Устаткування виробництв альтернативних палив++++
2.2.3.6Екологічні аспекти виробництва та застосування альтернативних енергоресурсів++++
2.2.3.7Хіммотологія альтернативних палив++++

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідка про інформаційне забезпечення дисциплін

з напряму підготовки 6.051301 Хімічна технологія

зі спеціальності  8.05130111 – Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобiв

(161 Хімічні технології та інженерія)

Назва дисциплін за навчальним

планом

Інформаційне забезпечення
123
ПІДГОТОВКА БАКАЛАВРА
НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ  ДИСЦИПЛІНИ
1.1 Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
1.1.1Історія України
1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)
1.1.3Філософія
1.1.4Полiтология
1.1.5 Істория української культури
1.1.6Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
1.1.7Фізична культура (поза кредитами)
1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
1.2.1Вища математика
1.2.2Обчислювальна математика та програмування
1.2.3Фізика
1.2.4Загальна та неорганічна хімія
1.2.5Органічна хімія
1.2.6Екологія
1.3.Дисципліни професійної та практичної підготовки
1.3.1Інженерна графіка
1.3.2Процеси та апарати хімічних виробництв
1.3.3Загальна хімічна технологія
1.3.4Математичне моделювання та оптимізація об’єктів хімічної технології
1.3.5Контроль та керування хіміко-технологічними процесами
1.3.6Економіка, організація та управління хімічних підприємств
1.3.7Аналітична хімія
1.3.8Інструментальні методи аналізу
1.3.9Фізична хімія
1.3.10Поверхневі явища та дисперсні системи (Колоїдна хімія)
1.3.11Основи проектування хімічних виробництв
1.3.12Безпека життєдіяльності
1.3.13Основи охорони праці
1.3.14Виробнича практика
1.3.15Підготовка кваліфікаційної бакалаврської роботи та державна атестація (ДА)
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ

 

2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
2.1.1.1Економічна теорія
2.1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
2.1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.1.3.1Матеріалознавство
2.1.3.2Прикладна механіка
2.1.3.3Електротехніка та основи електроніки
2.1.3.4Енерготехнологія хіміко-технологічних процесів
2.2. Дисципліни вільного вибору студента
2.2.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
2.2.1.1Правознавство
2.2.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
2.2.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.2.3.1Органічна хімія природних сполук
2.2.3.2Теоретичні основи технології харчових добавок та косметичних засобів
2.2.3.3Хімічні та фiзико-хiмiчнi методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів
2.2.3.4Обладнання для виробництв харчових добавок та косметичних засобів
2.2.3.5Хімія та технологія харчових добавок
2.2.3.6Хімія та технологія косметичних  засобів
2.2.3.7Бiологiчно-активнi добавки
2.2.3.8Токсикологічна хімія
2.2.3.9Хімія поверхнево-активних речовин в харчовій та косметичній продукції
2.2.3.10Сенсорний аналiз
2.2.3.12Один з вибіркових модулів:
Модуль 1
Основи наукових досліджень
Модуль 2
Технологія водопідготовки для виробництва харчових добавок та косметичних засобiв