Обрати сторінку

Навчально-методичне забезпечення 8.05130111 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Обов’язковий перелік навчально-методичного забезпечення дисциплін

з напряму підготовки 6.051301 – Хімічна технологія

зі спеціальності 8.05130111 – Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобiв

(161 Хімічні технології та інженерія)

 

А – Навчально-методичний комплекс дисціпліни (НМКД)

Б – Робоча програма дисціпліни

В – Методичні вказівки до практичних занять

Г – Методичні вказівки до лабораторних занять

Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування

Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів

Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)

З – Методичні вказівки до семінарських занять

Умовні позначення:

«+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом;

«-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом.

 

 

Назва дисциплін за навчальним

планом

АБВГДЕЖЗ
Види методичного забезпечення
12345678910
Підготовка магістра
Обов’язкові навчальні дисципліни
1.1 Цикл  загальної  підготовки
1.1.1Менеджмент у виробництві
++++
1.1.2Інтелектуальна власність
++++
1.1.3Психологія та методика викладання фахових дисциплін у вищій школі
++++
1.1.4Іноземна мова (за професійним спрямуванням )
++++
1.1.5 Цивільний захист
+++++
1.1.6Охорона праці в галузі
++++
1.1.7Методологія та організація наукових досліджень
++++
1.1.8Фізичне виховання (поза кредитами)
+
1.2 Цикл професійної підготовки
1.2.1Автоматизовані системи керування технологічними процесами в галузі
+++++
1.2.2Підготовка кваліфікаційної магістерської роботи та Державна атестація
+
2. Вибіркові навчальні дисципліни
2.1 Цикл  загальної  підготовки
2.1.1         
 2.2 Цикл професійної підготовки
2.2.1Технологія, обладнання i проектування хiмiчних та косметичних виробництв
++++++
2.2.2Новi хiмiчнi системи i технології харчових добавок i косметичних засобiв
+++++
2.2.3Методи дослiджень хiмiко-технологiчних систем i процесiв
++++++
2.2.4Комп’ютернi технології  в науковiй та iнженернiй дiяльностi в хiмiї
++++
2.2.5Технології харчових виробництв
++++
2.2.6Один з модулів:        
Модуль 1        
Науково-дослідна практика
+
Асистентська практика
+
Модуль 2        
Науково-дослідна практика
+
Переддипломна виробнича практика
+