Обрати сторінку

Навчально-методичне забезпечення 6.051701 Харчові технології та інженерія

Напрям підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

та зі спеціальності 7,8.05170102 «Технології жирів і жирозамінників»

 

А – Навчально-методичний комплекс дисціпліни (НМКД)

Б – Робоча програма дисціпліни

В – Методичні вказівки до практичних занять

Г – Інструкції до лабораторних занять

Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування

Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів

Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)

З – Методичні вказівки до семінарських занять

Умовні позначення:

«+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом;

«-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом;

 

№ за навч.

план.

Назва дисциплін за навчальним

планом

АБВГДЕЖЗ
Види методичного забезпечення
12345678910
Підготовка бакалавра
1. НОРМАТИВНА ЧАСТИНА
1.1 Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки
1.1.1Історія України++++
1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)++++
1.1.3Історія української культури++++
1.1.4Філософія++++
1.1.5Іноземна мова (за професійним спрямуванням)++++
1.1.6Політологія++++
1.1.7Фізична культура (позакредитна дисципліна)+
1.2 Цикл природничо-наукової (фундаментальної) підготовки
1.2.1Вища математика++++
1.2.2Фізика+++++
1.2.3Загальна та неорганічна хімія+++++
1.2.4Органічна хімія+++++
1.2.5Аналітична хімія++++
1.2.6Фізична та колоїдна хімія+++++
1.2.7Біохімія++++++
1.2.8Інформатика та інформаційні технології++++
1.2.9.Технічна мікробіологія++++
1.3 Цикл професійної та практичної підготовки
1.3.1Інженерна і комп’ютерна графіка++++
1.3.2Теплотехніка++++
1.3.3Електротехніка і основи електроніки++++
1.3.4Загальні технології харчових виробництв+++++
1.3.5Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю+++++
1.3.6Процеси та апарати харчових виробництв+++++
1.3.7Автоматизація виробничих процесів+++++
1.3.8Науково-дослідна робота студентів++++
1.3.9Технологія оздоровчих харчових продуктів++++
1.3.10Харчова хімія++++
1.3.11Безпека життєдіяльності+++++
1.3.12Основи охорони праці++++
1.3.13Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості++++
1.3.14Дипломне проектування+
1.3.15Технологічна практика+
1.3.16Переддипломна практика+
2. ВИБІРКОВА ЧАСТИНА
Дисципліни за вибором ВНЗ
2.1 Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки
2.1.1Екологія++++
2.2 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки
2.2.1Основи фізіології та гігієни харчування+++
2.2.2Матеріалознавство++++
2.3. Цикл професійної та практичної підготовки
2.3.1Прикладна механіка++++++
2.3.2Технологія переробки рослинних жирів++++++
2.3.3Технологія добування рослинних жирів++++
2.3.4Технологічне обладнання галузі++++
2.3.5Основи промислового виробництва++++
2.2 Дисципліни за вибором студентів
2.4 Цикл гуманітарної та соціально-економічної підготовки
2.4.1Правознавство++++
2.4.2Економічна теорія++++
2.5 Цикл математичної, природничо-наукової підготовки
2.5.1Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі+++++
2.5.2Застосування ЕОМ в технології+++++
2.6 Цикл професійної та практичної підготовки
2.6.1Хімія ліпідів та їх похідних++++
2.6.2Теоретичні основи технології харчових виробництв++++
2.6.3Технологічні розрахунки, облік і звітність галузі++++
2.6.4Контроль якості та безпеки продукції галузі++++
2.6.5Технологія мила та миючих засобів++++
2.6.6Технологія виробництва тваринних жирів++++
2.6.7Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі++++
2.6.8Економіка підприємства галузі++++++