Обрати сторінку

Інформаційне забезпечення 8.05050313 Обладнання переробних і харчових виробництв

Спеціальність 8.05050313 – «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Назва дисциплін за навчальним планом
Інформаційне забезпечення
1
2
3
Підготовка магістра
1.  НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ  ДИСЦИПЛІНИ
1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
1.1.1
Фізична культура (позакредитна)*
1.1.2
Іноземна мова за професійним спрямуванням
1.1.3
Психологія та методика викладання фахових дисциплін у вищій школі
1.1.4
Інтелектуальна власність
1.1.5
Цивільний захист
1.1.6
Охорона праці в галузі
1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки
1.2.1
Автоматизація та системи керування технологічними процесами
1.2.2
Дослідницька практика
1.2.3
Асистентська практика
1.2.4
Підготовка кваліфікаційної магістерської роботи та державна атестація
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
2.1.1.1
Методологія випробувань матеріалів та покрить
2.1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.1.2.1
Спеціальні харчові технології та обладнання
2.1.2.2
Антикорозійний захист обладнання
2.1.2.3
Техніка випробування матеріалів та покрить
2.2. Дисципліни вільного вибору студента
2.2.1. Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.2.1.1
Спеціальні захисні покриття в промисловості
2.2.1.2
Новітні матеріали