Спеціальність 8.05050313 – «Обладнання переробних і харчових виробництв»
№ | Назва дисциплін за навчальним планом | Інформаційне забезпечення |
1 | 2 | 3 |
Підготовка магістра | ||
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | ||
1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | ||
1.1.1 | Фізична культура (позакредитна)* | |
1.1.2 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | |
1.1.3 | Психологія та методика викладання фахових дисциплін у вищій школі | |
1.1.4 | Інтелектуальна власність | |
1.1.5 | Цивільний захист | |
1.1.6 | Охорона праці в галузі | |
1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
1.2.1 | Автоматизація та системи керування технологічними процесами | |
1.2.2 | Дослідницька практика | |
1.2.3 | Асистентська практика | |
1.2.4 | Підготовка кваліфікаційної магістерської роботи та державна атестація | |
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | ||
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу | ||
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | ||
2.1.1.1 | Методологія випробувань матеріалів та покрить | |
2.1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
2.1.2.1 | Спеціальні харчові технології та обладнання | |
2.1.2.2 | Антикорозійний захист обладнання | |
2.1.2.3 | Техніка випробування матеріалів та покрить | |
2.2. Дисципліни вільного вибору студента | ||
2.2.1. Дисципліни професійної та практичної підготовки | ||
2.2.1.1 | Спеціальні захисні покриття в промисловості | |
2.2.1.2 | Новітні матеріали |