Обрати сторінку

Бердянський завод Азмол завжди славився якісною підготовкою кваліфікованих кадрів. Існували програми навчання співробітників без відриву від виробництва, а також завод надавав талановитим випускникам можливість отримати вищу освіту в провідних хіміко-технологічних і політехнічних вузах країни, щоб вони повернулися на Азмол молодими фахівцями.

Після перетворення Азмол в міжнародне підприємство, AZMOL BP відроджує кращі кадрові програми. Цього року підприємство оголошує набір абітурієнтів для здобуття вищої освіти за спеціальністю «161 Хімічні технології та інженерія» в Українському державному хіміко-технологічному університеті.

Спільно з Державним вищим навчальним закладом «Українським державним хіміко-технологічним університетом» (УДХТУ р Дніпро) україно-британське підприємство AZMOL BP запрошує на навчання випускників 11-х класів та абітурієнтів з повною загальною середньою освітою в тому числі і випускників професійно-технічних навчальних закладів.

Всім студентам AZMOL BP забезпечить:

  • повну оплату всього курсу навчання;
  • стипендію під час всього курсу навчання;
  • щорічну оплачувану практику на підприємстві;
  • гарантоване працевлаштування після закінчення навчання.

AZMOL BP спільно з ПРИЙМАЛЬНОЮ КОМІСІЄЮ УДХТУ організовує прийом документів на базі підприємства в м Бердянськ.

Для зручності абітурієнтів приймальна комісія УДХТУ проведе:

  • розрахунок конкурсного бала,
  • розробку стратегії вступу,
  • подачу електронних заяв.

Звертаємо увагу, сертифікат ЗНО з хімії не є обов’язковою умовою для вступу!

13 серпня в 10.00 для абітурієнтів та їх батьків відбудеться екскурсія по заводу AZMOL, в ході якої ви познайомитеся з особливостями роботи підприємства і перспективами навчання в УДХТУ за програмою підготовки кадрів AZMOL BP.

Для участі необхідно зареєструватися за телефоном:

+38 050 322 76 99

azmol.eu

udhtu.edu.ua

AZMOL BP: вчитися сьогодні – бути лідером завжди!