Обрати сторінку

Навчально-методичне забезпечення хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (ХДК)

Обов’язковий перелік навчально-методичного забезпечення дисциплін

з напряму підготовки 6.051301 – Хімічна технологія

зі спеціальності 8.05130111 – Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобiв

(161 Хімічні технології та інженерія)

А – Навчально-методичний комплекс дисціпліни (НМКД)

Б – Робоча програма дисціпліни

В – Методичні вказівки до практичних занять

Г – Методичні вказівки до лабораторних занять

Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування

Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів

Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)

З – Методичні вказівки до семінарських занять

Умовні позначення:

«+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом;

«-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом.

 

 

Назва дисциплін за навчальним

планом

АБВГДЕЖЗ
Види методичного забезпечення
12345678910
Підготовка бакалавра
1 Нормативні навчальні дисципліни
1.1 Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
1.1.1Історія України++++
1.1.2Українська мова (за професійним спрямуванням)++++
1.1.3Філософія++++
1.1.4Політологія++++
1.1.5Історія української культури++++
1.1.6Іноземна мова (за професійним спрямуванням)++++
1.1.7Фізична культура (поза кредитами)+
1.2. Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
1.2.1Вища математика++++
1.2.2Обчислювальна математика та програмування++++
1.2.3Фізика+++++
1.2.4Загальна та неорганічна хімія+++++
1.2.5Органічна хімія+++++
1.2.6Екологія++++ –
1.3. Дисципліни професійної та практичної підготовки
1.3.1Інженерна графіка++++
1.3.2Процеси та апарати хімічних виробництв+++++
1.3.3Загальна хімічна технологія++++
1.3.4Математичне моделювання та оптимізація об’єктів хімічної технології++++
1.3.5Контроль та керування хіміко-технологічними процесами+++++
1.3.6Економіка, організація та управління хімічних підприємств+++++
1.3.7Аналітична хімія++++
1.3.8Інструментальні методи аналізу++++
1.3.9Фізична хімія+++++
1.3.10Поверхневі явища та дисперсні системи (Колоїдна хімія)++++
1.3.11Основи проектування хімічних виробництв++++
1.3.12Безпека життєдіяльності+++++
1.3.13Основи охорони праці++++
1.3.14Виробнича практика+
1.3.15Підготовка кваліфікаційної бакалаврської роботи та державна атестація+
2. Вибіркові навчальні дисципліни
2.1 Дисципліни самостійного вибору навчального закладу
2.1.1 Гуманітарнії та соціально-економічні дисципліни
2.1.1.1Економічна теорія++++
2.1.2 Дисципліни математичної та  природничо-наукової підготовки
2.1.3 Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.1.3.1Матеріалознавство++++
2.1.3.2Прикладна механіка++++++
2.1.3.3Електротехніка та основи електроніки++++
2.1.3.4Енерготехнологія хіміко-технологічних процесів++++
2.2 Дисципліни вільного вибору студента
2.2.1 Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни
2.2.1.1Правознавство++++
2.2.2 Дисципліни математичної та природничо-наукової підготовки
2.2.3 Дисципліни професійної та практичної підготовки
2.2.3.1Органічна хімія природних сполук++++
2.2.3.2Теоретичні основи технології харчових добавок та косметичних засобів++++
2.2.3.3Хімічні та фiзико-хiмiчнi методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів++++
2.2.3.4Обладнання для виробництв харчових добавок та косметичних засобів+++++
2.2.3.5Хімія та технологія харчових добавок++++++
2.2.3.6Хімія та технологія косметичних

засобів

++++++
2.2.3.7Бiологiчно-активнi добавки++++
2.2.3.8Токсикологічна хімія++++
2.2.3.9Хімія поверхнево-активних речовин в харчовій та косметичній продукції++++
2.2.3.10Сенсорний аналiз++++
2.2.3.12Один з вибіркових модулів:
Модуль 1
Основи наукових досліджень++++
Модуль 2
Технологія водопідготовки для виробництва харчових добавок та косметичних засобiв++++