Спеціальність 8.05050313 «Обладання переробних і харчових виробництв»
А – Навчально-методичний комплекс дисципліни (НМКД)
Б – Робоча програма дисципліни
В – Методичні вказівки до практичних занять
Г – Методичні вказівки до лабораторних занять
Д – Методичні вказівки та тематика з курсового проектування
Е – Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів
Ж – Методичне забезпечення контролю знань студентів (ККР)
З – Методичні вказівки до семінарських занять
Умовні позначення: «+» – вид методичного забезпечення передбачено навчальним планом; «-» – вид методичного забезпечення не передбачено навчальним планом.
№ | Назва дисциплін за навчальним планом | А | Б | В | Г | Д | Е | Ж | З |
Види методичного забезпечення | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Підготовка магістра | |||||||||
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | |||||||||
1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | |||||||||
1.1.1 | Фізична культура (позакредитна) * | + | – | – | – | – | – | – | |
1.1.2 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | + | + | – | – | + | + | – | |
1.1.3 | Психологія та методика викладання фахових дисциплін у вищій школі | + | + | – | – | + | + | – | |
1.1.4 | Інтелектуальна власність | + | + | – | – | + | + | – | |
1.1.5 | Цивільний захист | + | + | + | – | + | + | – | |
1.1.6 | Охорона праці в галузі | + | + | – | – | + | + | – | |
1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки | |||||||||
1.2.1 | Автоматизація та системи керування технологічними процесами | + | + | + | – | + | + | – | |
1.2.2 | Дослідницька практика | + | – | – | – | – | – | – | |
1.2.3 | Асистентська практика | + | – | – | – | – | – | – | |
1.2.4 | Підготовка кваліфікаційної магістерської роботи та державна атестація | + | – | – | – | – | – | – | |
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ | |||||||||
2.1. Дисципліни самостійного вибору навчального закладу | |||||||||
2.1.1. Гуманітарні та соціально-економічні дисципліни | |||||||||
2.1.1.1 | Методологія випробувань матеріалів та покрить | + | + | – | – | + | + | – | |
2.1.2. Дисципліни професійної та практичної підготовки | |||||||||
2.1.2.1 | Спеціальні харчові технології та обладнання | + | + | + | – | + | + | – | |
2.1.2.2 | Антикорозійний захист обладнання | + | + | + | + | + | + | – | |
2.1.2.3 | Техніка випробування матеріалів та покрить | + | + | + | – | + | + | – | |
2.2. Дисципліни вільного вибору студента | |||||||||
2.2.1. Дисципліни професійної та практичної підготовки | |||||||||
2.2.1.1 | Спеціальні захисні покриття в промисловості | + | – | + | – | + | + | – | |
2.2.1.2 | Новітні матеріали | + | + | – | – | + | + | – |
–