Обрати сторінку

Інформаційне забезпечення 8.05170102 Технології жирів і жирозамінників

Інформаційне забезпечення дисциплін з напряму підготовки

6.051701 «Харчові технології та інженерія» та зі спеціальності 7,8.05170102 «Технології жирів і жирозамінників»

 

 

№ за навч.

план.

Назва дисциплін за навчальним

планом

Інформаційне забезпечення
123
ПІДГОТОВКА МАГІСТРА
1. НОРМАТИВНІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
1.1. Цикл професійно-орієнтованої, гуманітарної і соціально-економічної підготовки
1.1.1Менеджмент у виробництві
1.1.2Фізичне виховання (поза кредитами)
1.1.3Іноземна мова
1.2. Цикл природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
1.2.1Охорона праці в галузі
1.2.2Цивільний захист
1.2.3Автоматичні системи управління технологічними процесами у харчових виробництвах
1.2.4Проектування підприємств з добування і переробки рослинних жирів
1.2.5Наукові дослідження за темою магістерської роботи
1.2.6Науково-дослідна практика+
1.2.7Асистентська практика+
1.2.8Магістерська атестаційна робота+
2. ВИБІРКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
2.1. Дисципліни за вибором ВНЗ
2.1.1. Цикл професійно-орієнтованої гуманітарної і соціально-економічної підготовки
2.1.1.1Психологія та методика викладання у Вищій школі
2.1.1.2Інтелектуальна власність
2.1.2. Цикл природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
2.1.2.1Методологія та організація наукових досліджень за темою магістерської роботи
2.1.2.2Інноваційні технології жирів
2.2. Дисципліни вільного вибору студента
2.2.1. Дисципліни природничо-наукової, професійної та практичної підготовки
2.2.1.1Технологія натуральних ефірних олій і синтетичних запашних сполук
2.2.1.2Технологія харчових поверхнево-активних речовин
2.2.1.3Технологія жирів функціонального призначення